Katharinas Blogg


Genomtrevlig helg
mars 22, 2010, 10:13
Filed under: Uncategorized

Det är inte ofta man träffar en människa för första gången och känner att stor förtjusning uppstår, men just det har hänt vår familj i helgen. Henrik och jag fyllde år i veckan så ett litet familjekalas skulle vi ha i fredags. Henrik och Claes skulle komma från Halmstad med respektive. Claes Sofia har vi haft glädjen att känna i några år nu men Henriks Sarah skulle vi få träffa för första gången. Vilken tjej, öppen, glad och det kändes som vi känt varandra hela livet. Vi fick en jättetrevlig kväll och en kanon helg tillsammans allihopa. Mat, vin, prat och mycket Mario. Hoppas vi ses snart igen=).

Etersom Figo och jag inte tränat nå´t vidare sedan i tisdags var han på ett himla gott humör i går på träningen. Kanske hjälpte det till att Maya var där och hon löpte. Figo och Svante var inte helt lätta att tas med men jättenyttig träning när en löptik närvarar.
Som vanligt lånade vi agilitybordet och tränade fjärren, han var så speedad att det blev för mycket slarv. Sitt under gång går bra om han verkligen lyssnar på mitt kommando. Var gång vi går på banvallen och rastar tränar vi det momentet.
50 m budföring hjälpte Therese oss med och det gick alldeles utmärkt men på tillbakavägen till henne för att få en godisbit sprang Figo snett framför mig så jag stöp som en fura. Aj aj, min handled som fick ta emot hela kroppstyngden.


Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: