Katharinas Blogg


Riktigt riktigt sorgligt
mars 17, 2010, 14:50
Filed under: Uncategorized

….. att efter förlusten mot Inter så är nu CHELSEA utslagna ur Champions Leauge. Dom har inte förlorat en Champions League match på hemmaplan på 4 år, så lite snöpligt att förlora mot förra tränaren Mourinho. Vi får inrikta oss på att Chelsea vinner Premier League och att Drogba vinner skytteligan före Rooney.

Igår på lydnadsträningen var  nästan hela gruppen samlad, riktigt roligt att Nina har vaknat ur vinterdvalan och Britt-Marie nu har lite mindre stressigt i sitt liv. B-M;s lilla Kavaljer Mira är en ren fröjd att beskåda, jätteduktig trots sin ringa ålder. Ska bli kul att se henne ute på tävlingsbanorna framöver.
Själv har jag inte tränat speciellt intensivt på senare veckor pga diagnosen ”godartad lägesyrsel”. Jag måste hela tiden se till att vara hyfsad rak i min hållning annars snurrar det till och jag blir illamående. 6 veckor lär det ta enligt läkaren att bli frisk igen.
Igår lånade jag agility-bordet och körde sitt-ligg-stå och det gick hyfsat, han börjar fatta vad stå innebär. Björn var nere och tränade med oss och han visade på Clara hur stegförflyttningar skall se ut, det är ju så mycket lättare när man får se det live än att läsa om det i en bok.
Sitt under gång tränade jag, men Figo lyssnade dåligt på kommandot och lade sig istället. Ska gå tillbaks till dumrutan så han lär sig att lyssna och vara mer koncentrerad på mig.
Vi avslutade kvällen med att Figo och jag bjöd på ”uppflyttnings” tårta (till lägre klass spår) och det var härligt att tårtan blev bra och vi fick många goa skratt tillsammans.


Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: