Katharinas Blogg


Fy vad tröttsamt detta är
februari 19, 2010, 10:48
Filed under: Uncategorized

….börjar bli less på detta vädret. Efter senaste tävlingen har jag svårt att komma igång med träningen och snön gör ju det ännu besvärligare. Har tränat lite rutan och hoppet nere på klubben och hemma övar vi in ett nytt moment på mattan, KRYP, heter det. Mamma Scans äckliga köttbullar i högran och vänstran längst Figos sida så går det riktigt bra. Skallet har vi oxå börjat lite smått med, men det kommer inte förrän i högre klass spår så där har vi gott om tid på oss.
Eftersom jag valt bort det här med gym, promenerar Figo och jag rejäla sträckor dagligen istället och det gör att han jagar mig mindre hemma vid med alla sina kampleksaker. Ganska skönt faktiskt för armar och nacke tar stryk för han är så himla stark.

Jag har tagit på mig ett mastodontarbete (familjen tror inte jag är vid mina sinnes fulla bruk), jag har börjat sortera barnens gamla lego klossar, 4 svarta sopsäckar fulla!!!!! Är klar med  färgsorteringen och skall gå vidare med att bitsortera. Min tanke är att jag skall göra påsar efter beskrivningarna som jag sparat, så att man på nytt kan bygga ihop sin figur eller station etc. Måste åka till IKEA och införskaffa plastbackar i olika storlekar. Har i veckan klätt om 4 stolar och det blev bra. Hoppas nu att Figo kan låta bli att slajma ner dessa.


Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: