Katharinas Blogg


Kände sig lurad…..
februari 10, 2010, 10:10
Filed under: Uncategorized

gjorde nog Figo när vi igår morse åkte ut till tävlingsmarkerna för att hjälpa Bert och Sofia att plocka ner spårvimplarna. Han blev överlycklig för han var helt övertygad om att vi nu skulle gå ett spår, men matte bara gick och gick och inget spårkommando kom. Så han spårade på egen hand alla 4 spåren, och som vanligt, glad som en lärka. Jag har lite träningsvärk idag överallt så jag får vänta någon dag innan jag plockar ner fler vimplar, 11 spår kvar =)

På kvällen åkte vi ner till klubben för att träna lydnad men jag hade väldigt svårt för att ladda om efter tävlingen och visste knappt vad jag skulle träna. Vi körde lite rakare utgångsställningar, att han skulle hoppa längre ut från hindret innan han sätter sig och inkallning med apportering. Han greppade bocken direkt utan att först sparka boll med den, och det var ju alltid nå´t.
Jag har studerat lkl3 momenten och det är ett tufft program jämfört med lkl2 och frågan är om vi kan träna 3:an plus lydnaden i lkl-spår. Fördelen med brukset är att många moment är de samma som i appellen. Budföring med skott och krypet tillkommer nu. Om jag känner mig själv rätt kommer jag att träna båda delarna och vi får se om Figo tycker som jag.


Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: