Katharinas Blogg


Testgång
januari 13, 2010, 11:29
Filed under: Uncategorized

Var nere på klubben igår för att testa om jag fixar att ändra hela min fria-följet gång. Jag började med att torrgå och det var helt ok. Kunde följa fotspåren i snön och det gjorde det lättare att korrigera mig själv. Det hela känns kantigare på nå´t sätt. Figo satt på avstånd och tittade förundrat över vad hans matte pysslade med.
Efter ett tag var det så dags att prova linförigheten med Figo. Vi gick höger, vänster och helt om och efter en stund bestämde jag mig för att det på sikt nog skall bli bra men lägger det på is till efter tävlingen i februari. Vill inte riskera att jag rör ihop mina gamla och mina nya steg.

Fjärren testade vi på en av prispallarna som var riktigt klafsigt blaskig. Är jag bara tillräckligt bestämd i rösten så lägger sig Figo i det våta. Det känns bra, detta momentet ska vi fixa framöver. Får flörta med husse att han åker till brädgården endera dagen och införskaffar material till ett bordsbygge. Var sjutton hittar man typ gummimatta att klä bordet med?

Sist men inte minst blev vi körda av träningskompisen i läggande under gång. Ett av mina favoritmoment för Figo är oftast klockren. Så även idag, men måste testa även när marken ej är så inbjudande.


Kommentera so far
Lämna en kommentarKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s%d bloggare gillar detta: